Presentació

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un esdeveniment solidari de primera magnitud a Catalunya, en el qual, sota la coordinació de la Fundació La Marató de TV3 actuen múltiples agents socials, entre ells la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC).

Des de la DGACC ens encarreguem de fer el registre, organització i formació del voluntariat, portar la coordinació de les persones voluntàries el dia de La Marató i col·laborar en la campanya de sensibilització i mobilització ciutadana prèvia a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Hi ha més de 1.500 persones voluntàries a tot Catalunya que fan possible La Marató (atenció telefònica, servei d'àpats, servei d'ordre...).

En aquesta pàgina web trobaràs tota la informació necessària per formar part de l'equip de voluntariat de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

 

Les persones voluntàries

Les persones voluntàries són una de les peces clau de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què la seva participació és imprescindible per aconseguir que any rere any La Marató sigui tot un èxit.

Ser voluntari o voluntària de La Marató és una oportunitat única, que permet observar en primera persona un esdeveniment solidari de primer ordre, conèixer gent, treballar en equip i fomentar un esperit de col·laboració amb la resta de la societat.

Així, formar part de l’equip de voluntariat de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és molt més que fer voluntariat, és fomentar la recerca biomèdica d'excel·lència i ajudar a la sensibilització social sobre les malalties que es tracten a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Uneix-te i viu aquesta experiència amb la teva acció volunària, fem possible La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.