Connecta't al Voluntariat

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) té les competències per a la promoció, sensibilització i foment del voluntariat a Catalunya. El projecte "Connecta't al Voluntariat" es fonamenta en les competències de la DGACC en matèria de foment del voluntariat, i concretament en els aspectes de sensibilització i promoció del voluntariat entre la ciutadania i el seu impacte en les entitats.

"Connecta't al Voluntariat" és un espai de trobada de les entitats i les persones voluntàries que permet trobar l'activitat de voluntariat ideal i simplifica la cerca de persones voluntàries a les entitats.

Inscriu-te a connectat.voluntariat.gencat.cat! Coneix les entitats de voluntariat a Catalunya i rep aquelles propostes de voluntariat que més et poden interessar. Si trobes una proposta de voluntariat que t'agrada, inscriu-te a la proposta i l'entitat organitzadora es posarà en contacte amb tu per valorar conjuntament el teu perfil i quina implicació demana!

Més de 4.000 persones voluntàries i més de 250 entitats ja formen part de la comunitat del Connecta't, la plataforma que la Generalitat posa a disposició per a les persones voluntàries i les entitats.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres!