Preinscripcions per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

14/7/2023

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) posa en marxa el sistema de preinscripció per participar en la 32a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Aquest període de preinscripció s’obrirà el 3 d’octubre amb les places disponibles per a totes les persones que vulguin fer de voluntàries a la 32a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Funcionament de la preinscripció

 

Pas número 1: La Preinscripció

  • Obert el període de preinscripcions des del 3 d’octubre (a les 12h) fins al 24 d’octubre (a les 10 h), a través del web marato.voluntariat.org.
  • En el moment de la preinscripció es podrà escollir la seu, seleccionar la preferència de tasca i el torn per ordre de prioritat.
  • En el moment de la preinscripció, el sistema assignarà de forma automàtica a cada persona un número que serà la referència per al sorteig posterior.
  • La via de comunicació amb les persones preinscrites serà el correu electrònic. 

Pas número 2: El Sorteig

Un cop finalitzat el termini de preinscripció es farà un sorteig públic que determinarà el número de tall a partir del qual s'assignaran les places entre les persones preinscrites, segons l'ordre i les preferències escollides.

Pas número 3: L’assignació de places

El sistema començarà a assignar places a partir de la persona que tingui el primer número del sorteig i continuarà amb la següent fins a arribar a adjudicar totes les places disponibles. 

Per a cada persona es validarà la seva primera opció, si d'aquesta opció no queden places lliures el sistema validarà la segona opció i l'adjudicarà si està lliure, i si d'aquesta opció no hi ha places lliures quedarà en llista d'espera per a possibles baixes.

Pas número 4: Acceptació de la plaça assignada

Una vegada el sistema hagi adjudicat una plaça, la persona rebrà un correu electrònic amb la plaça assignada, que caldrà acceptar. El sol fet de rebre el correu electrònic de l’assignació d’una plaça no té validesa si no s’accepta la plaça en un termini màxim de 72 hores.

Llista d'espera

S'establirà una llista d'espera per a les persones que no obtinguin plaça, que restarà activa fins el 8 de desembre.

En cas que no es confirmi la plaça es denegarà l'adjudicació i es requerirà a la persona següent de la llista d'espera, que haurà d'acceptar l'assignació en un termini màxim de 72h.

En el cas que quedin places vacants al finalitzar tot el procés d'assignació, s'obrirà un període d'inscripció directe per a totes les persones que estaven a la llista d'espera però que les seves preferències estaven cobertes. I a posteriori, si encara resten places, s'obrirà un període d'inscripció directe a la ciutadania.

Pas número 5: La Formació

Totes les persones amb la plaça adjudicada definitivament, una vegada acceptada, que vulguin participar a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio han de fer una formació prèvia. Aquesta formació es realitzarà en línia, i garanteix que les persones voluntàries col·laborin de forma efectiva durant l'esdeveniment.

 

Durant tot el procés les persones preinscrites i inscrites poden accedir al seu espai d'usuari per consultar les seves dades, conèixer l'estat de la seva sol·licitud, veure les comunicacions que li ha enviat el sistema, i fer la formació en línia (si té plaça adjudicada).

Per a més informació, visiteu l’apartat de preguntes freqüents de la web marató.voluntariat.org.