Les malalties infeccioses centraran l'edició 2017 de La Marató de TV3

20/6/2017

La 26a edició del programa es farà el diumenge 17 de desembre i estarà dedicada a les malalties infeccioses, que són responsables d'una de cada tres morts al món i, segons alerten els experts, en la pròxima dècada es convertiran en una greu epidèmia que podria arribar a causar la mort de 10 milions de persones l'any 2050.

El diumenge 17 de desembre, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio centrarà els seus esforços a sensibilitzar i recaptar fons que permetran impulsar noves eines de prevenció per reduir el risc de tenir una infecció, dissenyar mètodes de diagnòstic més eficients, ràpids i personalitzats i disposar de nous tractaments efectius per combatre els microorganismes que causen aquestes malalties.

En aquesta edició de La Marató, participaran un total de 2.400 voluntaris i voluntàries, coordinats per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Les preinscripcions com a persones voluntàries es podran fer a partir del mes d'octubre en aquesta mateixa pàgina.