Doble període de preinscripcions per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

01/10/2021

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) posa en marxa un sistema de preinscripció amb dos períodes per participar en la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

El primer període de preinscripció s’obrirà el 13 d’octubre, exclusivament, per a les persones voluntàries amb una plaça assignada a La Marató 2020 que no es va celebrar presencialment per garantir la salut dels voluntaris i voluntàries. Posteriorment, el 3 de novembre s’obrirà un segon període de preinscripció amb les places disponibles per a totes les persones que vulguin fer de voluntàries a la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

 

Primer període de preinscripció

 

Totes les persones amb una plaça assignada el 2020 rebran un correu electrònic per fer la preinscripció mitjançant la web marató.voluntariat.org fins al 20 d’octubre a les 10 hores.

Un cop finalitzat el termini de preinscripció es farà un sorteig públic que determinarà el número de tall a partir del qual s'assignaran les places entre les persones preinscrites, segons l'ordre i les preferències escollides.

 

Funcionament del primer període de preinscripció

 

Pas número 1: La Preinscripció

  • Obert el període de preinscripcions, exclusivament, per a les persones voluntàries amb una plaça assignada el 2020 des del 13 d’octubre fins al 20 d’octubre a les 10 h, a través del web marato.voluntariat.org.
  • En el moment de la preinscripció es podrà escollir la seu, seleccionar la preferència de tasca i el torn per ordre de prioritat.
  • En el moment de la preinscripció, el sistema assignarà de forma automàtica a cada persona un número que serà la referència per al sorteig posterior.
  • La via de comunicació amb les persones preinscrites serà el correu electrònic. 

Pas número 2: El Sorteig

Un cop finalitzat el termini de preinscripció es farà un sorteig públic que determinarà el número de tall a partir del qual s'assignaran les places entre les persones preinscrites, segons l'ordre i les preferències escollides.

Pas número 3: L’assignació de places

El sistema començarà a assignar places a partir de la persona que tingui el primer número del sorteig i continuarà amb la següent fins a arribar a adjudicar totes les places disponibles. 

Pas número 4: Acceptació de la plaça assignada

Una vegada el sistema hagi adjudicat una plaça, la persona rebrà un correu electrònic amb la plaça assignada, que caldrà acceptar. El sol fet de rebre el correu electrònic de l’assignació d’una plaça no té validesa si no s’accepta la plaça en un termini màxim de 72 hores.

Pas número 5: La Formació

Totes les persones amb la plaça adjudicada definitivament, una vegada acceptada, que vulguin participar a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio han de fer una formació prèvia. Aquesta formació es realitzarà en línia, i garanteix que les persones voluntàries col·laborin de forma efectiva durant l'esdeveniment.

 

Segon període de preinscripció

 

El segon període de preinscripció s’obrirà del 3 de novembre fins al 10 de novembre per a cobrir les places disponibles i obert per a totes les persones que vulguin fer de voluntàries a la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Un cop finalitzat el termini de preinscripció del segon període, es farà un sorteig públic que determinarà el número de tall a partir del qual s'assignaran les places entre les persones preinscrites, segons l'ordre i les preferències escollides.

Per a més informació, visiteu l’apartat de preguntes freqüents de la web marató.voluntariat.org.